The Talk

Hej! Var det din dotter som skickade dig hit? Oavsett hur du hittat oss är det fint att ha dig här. När du en gång hade The Talk med ditt barn så förklarade du säkert de viktigaste sakerna. Skydda dig, ett nej är ett nej, båda ska njuta, du kan alltid prata med mig om något händer. Och det gäller såklart fortfarande. Men The Talk handlar ju oftast om sex med någon annan. Nu handlar det om dig, och nya sätt att nå skyarna på egen hand.

Eftersom du nu som vuxen får The Talk så har det som du kanske förstått skett en smärre revolution på njutningsfronten för kvinnor. En sextech-revolution för egen njutning. Vi hälsar dig välkommen till lufttrycksvibratorer och ljudnoveller med hot romance och kvinnans lust i fokus.

Vi hoppas att du redan känner till allt det här – men om så inte är fallet, är du extra välkommen hit. Om du klickar dig vidare får du en riktigt bra deal på både Womanizer och BLANCHEstories.

Nya generationens sexleksaker

Njut av en ny sorts extraordinär orgasm – även om du aldrig upplevt en förut. Pleasure Air Technology har revolutionerat sexleksaker och har den perfekta balansen mellan pulserande och masserande förändringar i lufttryck utan att vidröra klitoris. Det innebär att cirka 8000 känsliga nervändar i klitoris aldrig överstimuleras, utan att ens vidröras.

Nya generationens erotik

Idén om en audiobaserad plattform för kvinnors lust föddes ur en gemensam längtan efter ett avkopplat sinne och en mer uppkopplad kropp. BLANCHEstories är Skandinaviens första hot romance-app fokuserad på njutning – designad för att ge avkoppling och kittla dina begär. Vi ger dig ljudnoveller fyllda med sötma och hetta – när du vill, hur du vill, var du vill.

Womanizer + BLANCHEstories