The Talk

Sextech-revolutionen är här

BLANCHEstories och Womanizer vill berätta för alla kvinnor om sextech-revolutionen. Vi tycker att alla kvinnor förtjänar privilegiet att äga sin lust. Därför insåg vi att något måste göras. Informationen om lufttrycksvibratorer och ljudnoveller med hot romance som bejakar kvinnors lust har inte nått alla. Fler yngre kvinnor verkar ha fått upp ögonen för det här, men deras mammor? Nej, det här är outforskat territorium för vissa. Därför är det dags att prata med din mamma. Berätta för henne att det finns en hel värld där ute med spännande sextech-nyheter. Berätta om hot romance och lufttrycksvibratorer. Bjud in henne i den nya eran av kvinnlig njutning. Eller vänta, rätt obekvämt samtal va? Låt oss berätta för henne!

XOXO Womanizer & BLANCHEstories

Nya generationens sexleksaker

Njut av en ny sorts extraordinär orgasm – även om du aldrig upplevt en förut. Pleasure Air Technology har revolutionerat sexleksaker och har den perfekta balansen mellan pulserande och masserande förändringar i lufttryck utan att vidröra klitoris. Det innebär att cirka 8000 känsliga nervändar i klitoris aldrig överstimuleras, utan att ens vidröras.

Nya generationens erotik

Idén om en audiobaserad plattform för kvinnors lust föddes ur en gemensam längtan efter ett avkopplat sinne och en mer uppkopplad kropp. BLANCHEstories är Skandinaviens första hot romance-app fokuserad på njutning – designad för att ge avkoppling och kittla dina begär. Vi ger dig ljudnoveller fyllda med sötma och hetta – när du vill, hur du vill, var du vill.

Womanizer + BLANCHEstories